
 

ADDENDUM NO. 2 
Issued August 11, 2010 

TO 

“REQUEST FOR BIDS 
FOR 

CONSTRUCTION OF A NEW JET-FUEL TANK 
AT THE 

MID-CONNECTICUT GAS TURBINE FACILITY” 
(RFB Number 11-EN-002) 
(RFB Issued July 21, 2010) 

Note: Bidders are required to acknowledge this and all Addenda in Section 

5(a) of the Bid Form. 
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This Addendum consists of CRRA’s responses to some of the questions that were received from 

potential bidders by August 11, 2010. 

Question Are there any drawings of the existing tank, with details of the tank, or is there 

information from a tank name plate. Ref. Section 02010, 1.2, # 1. 
1. 

Answer Drawings of the existing tank have been added to the CRRA internet site and 

are available for downloading at the following location: 

(http://www.crra.org/pages/business_opp.htm#jettank). 

Question Are bidders required to be “prequalified contractors” by the Connecticut De-

partment of Administrative Services (DAS) pursuant to C.G.S. Section 4a-100? 
2. 

Answer No, bidders are not required to be “prequalified contractors” by the DAS.  

Question Are bidders required to be “major contractors” by the Connecticut Department 

of Consumer Protection (DCP) pursuant to C.G.S. Section 20-341gg? 
3. 

Answer No, bidders are not required to be “major contractors” by the DCP.  

Question Are there any additional pre-qualified tank manufacturers other than those 

named in the Bid documents and Caldwell Tank named in addendum #1? 
4. 

Answer No, no additional tank manufacturers have been pre-qualified. If a bidder would 

like to obtain pre-qualification of a tank manufacturer that it is considering to 

propose for use as a subcontractor, then that bidder should provide CRRA with 

the following information as soon as possible: 

• Descriptions of at least ten (10) projects for similar tanks, including 

phone numbers of references, and 

• Demonstration of least five (5) years of tank fabrication for tanks of this 

type (i.e., tanks meeting API 650). 

Question Are there any liners or coatings on the inner surface of the existing Tank No. 6 

to be decommissioned? 
5. 

Answer The existing Tank No. 6 to be decommissioned is unlined. 

 

END OF ADDENDUM 2 


